Noorain 's FotoPage

By: Noorain Darus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 18-Apr-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
Aku yang kini....

Nie mase CNY's dinner
Pemalu jugak kot aku nie
Ketenangan
View all 6 photos...
Aku dah 23...Tapi ntah lah jiwa xmatang sgt lah lgi....Aku selallu ngis kat opis..
Klu aku dibuli...Kje mmg byk...Xtahan kdg2 tue..Tp aku syg kje cni..Sebab best...
Cume adalah 2,3org yg aku xsenang..Tp, aku ingat pesan kwn baik aku, ikhlaskan diri dlm wat sesuatu kje..Sebab rzeki kite dr ape yg kite wat..
Ayah aku slalu ckp...Kje mane2 pun sme...Kalau kite xkene mara,kite xkan tahu kslhan kite..


Saturday, 18-Apr-2009 14:15 Email | Share | | Bookmark
Mase nie kat shah alam....dgn kwn2....

Mkn ngn kwn2...
Keayuan seorg wanita...ahak
Keayuan...mse nie aku dah nk jd ppuan ckit
View all 6 photos...
Kehidupan aku mse blaja sgt menyeronokkan..
Walaupun xpunya boyfren...Dri segi tue mmg rase sunyi..Tp nk wat cmne..Mgkin bukan dier utk aku.....
Aku byk enjoy dgn kwn2 aku..G karoke...G mkn2..G jalan2...
Sunyi aku kdg2 xnmpak...sebb jenis aku suke je senyum or ketawa...


Saturday, 18-Apr-2009 14:06 Email | Share | | Bookmark
Aku mase Otai ckit...ahak.....

Aku..........
Otai x???
Erm....
View all 5 photos...
Aku dulu agak kasar ckit...Xtaw lah Npe...Jiwa aku lain je..Biase lah dgn kwn2..Tapi aku hepi dgn diri aku...Sekurang2nye aku dpt blaja ape kekurangan mase dlu untuk jd yg terbaik...
Drp aku xpnh merasai bnda cmnie, nnti aku dah beranak pinak bru nk wat perangai...hheheheheh


Saturday, 18-Apr-2009 13:42 Email | Share | | Bookmark
Convo's Day

Kat PWTC
Sejambak bunga dri ayah tersayang
Keserian pada hari ini,31/03/2008
View all 6 photos...
Aku spm 2003....Kire ok lah result aku. ..Tapi xlah sehebat mane..Erm...16ari aku dpt result aku, aku smbung blaja...Aku blaja sampai dip je...Mmg rse nk smbung blaja lgi,tp ati aku berat je..
Aku abis blaja 2007. Tp aku grad 2008.Sebelum grad aku kje kat stesen minyak je.Itu jer rezeki aku wat mse tue.Then,aku dpt kje kat P.J...Erm,tp bertahan 6bulan je...Aku xleh blah kje ctu.. .
Waktu tue aku rase ssah sgt hidup aku.Tp kesabaran aku membuah kan hasil jgk..Aku sekarang kerja sebagai secretary.
Walaupun bukan dlm bidang aku, aku tetap bersyukur...Mungkin ini rezeki aku...
Mase ari convo tue...abah,akak,abang aku yg sulung ngn abang ipa aku dtang...


Saturday, 31-Jan-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
About me!!!!!!!!!

AKU LAH NIE...CUTE KAN...:)
TERMENUNG JAP AKU NIE...
ERMMMMMMMMM
View all 7 photos...
- I'm mysterious, never selfish and get interested in things in easily.
- My day can be sad or happy depend on my mood.
- I'm popular between friends.
- But i can act stupid at times n forget things easily.
- I can go for person that's trustworthy.
[i]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net